WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] edit_comments.php page is broken after server change (3 posts)

  1. cbobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just moved my blog to another server (Plesk v 9.5.2/Linux2.6.18 OS) and now I can no longer edit or moderate comments via the admin control panel. The database is being read, as it shows an accurate count and appropriate page numbers, but the actual page is blank.

    It appears that there is an errant <tr> or <td> somewhere as the left menu looks like it has been interrupted as well.

    I have deleted all comments. No fix.
    I have updated to WP 3.0.2. No fix.
    This is a clean build. No plug-ins.

    This site works fine on the previous server. Any thoughts about what setting may be causing this issue?

  2. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    have you tried:

    -switching to the default theme (Twenty Ten) for a moment by renaming your current theme's folder in wp-content/themes. The idea is to force WordPress to fall back to the default theme to rule out any theme-specific issue?

  3. cbobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    t-p, thanks for the note. I did switch to the default theme, since it was a new build. But that was not the issue.

    Everything in my gut was telling me that the cause was somewhere on the new server's settings...

    Turns out I was correct. I did a scan of the php.ini settings on both servers and noticed many discrepancies so I notified the dedicated support team to update the php.ini file and this is what they said:

    The issue is now resolved. The problem was within the PHP5 configuration. We had some compatibility flags that were enabled to make it work with PHP4 code, but as it turns out they were doing nothing good and were causing harm so we disabled them. Everything should be working fine now. I also increased your memory and file upload limits to make it closer to the old server. Please note that not all settings can be the same since the difference in OS and PHP is pretty big.

    So if anyone out there experiences the same broken Comments and Menu page in the administration control panel after switching to a new server, check your php settings!

    [How to do: create php file in site "yourfilename.php" and insert <?php phpinfo() ?>]

    This took 4 days to figure out. Best

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic