WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edit timestamp problem (5 posts)

  1. paulsantos
    Member
    Posted 8 years ago #

    I recently updated from WP 1.5 to 1.5.2 and I observed an odd phenomena: In the Edit timestamp portion of the Advanced section of the Write page, the months in the month drop-down list fails to display.

    This problem also manifests itself in the sidebar: the months in the Monthly Archive heading does not display too.

    I am using the Plain Vanilla theme. The site is http://www.picture-city.com/blog

    I hope someone can offer a solution on how to fix this. Thanks!

  2. The dropdown works perfectly fine here on v1.5.2 using Firefox.

    View the source of the edit page and tell us what you see. It should be something like this:

    <td><fieldset><legend><input type="checkbox" class="checkbox" name="edit_date" value="1" id="timestamp" /> <label for="timestamp">Edit timestamp</label></legend><select name="mm">
    <option value="1">January</option>
    <option value="2">February</option>
    <option value="3">March</option>
    <option value="4">April</option>
    <option value="5">May</option>
    <option value="6">June</option>
    <option value="7">July</option>
    <option value="8">August</option>
    <option value="9" selected='selected'>September</option>
    <option value="10">October</option>
    <option value="11">November</option>
    <option value="12">December</option>
    </select>

  3. paulsantos
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi Viper007Bond, thanks for the assist. I did what you recommended; I looked in the edit.php and edit-form-advanced.php. The code you quoted doesn't appear.

    Also, I have another WP 1.5.2 site (also upgraded from WP 1.5) on another server and this problem does not occur at all.

    Strange.

  4. No, visit the edit page with your browser and then view the page's HTML. It was so that if it was there, we would know it's a browser issue, and if it wasn't, we'd know it's a server issue.

    Anyway, since it works on another site with your browser, then it's a server issue.

    What version of PHP is the problematic box running?

    (If you didn't know, make a new text file, put <?php phpinfo(); ?> in it, and then rename it to like phpinfo.php and then upload it to your server. Then visit it with your browser.)

  5. paulsantos
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes, the month names did not appear in the problematic WP installation. It did, however, with the other one.

    The PHP version is 4.3.11.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic