WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Ecto Parse Error (2 posts)

  1. 1MacGeek
    Member
    Posted 6 years ago #

    All of a sudden, I am getting parse errors while using Ecto to check on / post to my WordPress blog. For example :

    Method "metaWeblog.getRecentPosts" produced a server error: "parse error. not well formed".

    This is the full error text Ecto returns. Here is what is bizarre about the whole thing :

    1. Previously rock-solid stable, and no errors.
    2. I have changed nothing on my end of the connection.
    3. My host claims they didn't change anything.
    4. I didn't change any WordPress file (or any file at all) on my server, aside from posting.
    5. On a separate test blog (hosted on the same server, same PHP, and same MySQL, same 2.0.6 WordPress install), everything works perfectly.

    The server is reporting :

    faultCode -32700
    parse error. not well formed

    I find a lot of half-solutions and "me too's" on these forums, and the internet in general, but nobody has posted a specific, confirmed fix for this. Does anyone know what the fix is, and are you willing to post a specific, fully-detailed fix to this problem?

    Thanks for the help !

  2. 1MacGeek
    Member
    Posted 6 years ago #

    SOLVED !

    The problem is defined by Googling "WordPress.net.in"

    THE SOLUTION :

    The nut of it is replacing these files with known good copies :

    index.php
    xmlrpc.php
    wp-admin/admin.php
    wp-admin/index.php
    wp-includes/wp-db.php
    wp-includes/pluggable-functions.php
    wp-includes/gettext.php
    wp-includes/default-filters.php

    Step-by-step removal instructions found here :

    http://inmuscatine.com/?p=1328

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic