WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easing Slider "Lite"
[resolved] Easying slider plugin lite double image in twenty twelve! (8 posts)

  1. laioscodrin
    Member
    Posted 5 months ago #

    Sory if my english is bad!
    After i inserted the php code for easying slider i get a double image showing.
    Here is a screanshoot easying-slider-plugin-eror.png.
    And here is my header.php

    <?php
    /**
     * The Header template for our theme
     *
     * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Twelve
     * @since Twenty Twelve 1.0
     */
    ?><!DOCTYPE html>
    <!--[if IE 7]>
    <html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 8]>
    <html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <!--<![endif]-->
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
    <?php // Loads HTML5 JavaScript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
    <![endif]-->
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="page" class="hfeed site">
    	<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    		<hgroup>
    			<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
    			<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    		</hgroup>
    
    		<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
    			<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
    			<a class="assistive-text" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
    			<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
    		</nav><!-- #site-navigation -->
    
    		<?php if ( function_exists( "easingsliderlite" ) ) { easingsliderlite(); } ?>
    		<?php if ( get_header_image() ) : ?>
    		<a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img src="<?php header_image(); ?>" class="header-image" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt="" /></a>
    		<?php endif; ?>
    	</header><!-- #masthead -->
    
    	<div id="main" class="wrapper">

    https://wordpress.org/plugins/easing-slider/

  2. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi @laioscodrin, try removing this header.php:

    <?php
    /**
     * The Header template for our theme
     *
     * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Twelve
     * @since Twenty Twelve 1.0
     */
    ?><!DOCTYPE html>
    <!--[if IE 7]>
    <html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 8]>
    <html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <!--<![endif]-->
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
    <?php // Loads HTML5 JavaScript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
    <![endif]-->
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="page" class="hfeed site">
    	<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    		<hgroup>
    			<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
    			<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    		</hgroup>
    
    		<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
    			<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
    			<a class="assistive-text" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
    			<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
    		</nav><!-- #site-navigation -->
    
    		<?php if ( function_exists( "easingsliderlite" ) ) { easingsliderlite(); } ?>
    	</header><!-- #masthead -->
    
    	<div id="main" class="wrapper">
  3. laioscodrin
    Member
    Posted 5 months ago #

    No the double image is gone but when i have the ubermenu active the slide is not showing correctly it's steel shows like the screenshot i posted earlyer.
    I have inserted the wrong link sory here is the working link

  4. laioscodrin
    Member
    Posted 5 months ago #

    I cant make the link to show so i wil type the adress with out link http://radioamis.tk/easying-slider-plugin-eror.png
    If thear is no fix for this problem can you recomend me a free mega menu plugin?

  5. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi again - the drop down menus look fine to me? Are you stilling having issues? If so, what browser are you using?

  6. laioscodrin
    Member
    Posted 5 months ago #

    I am using mozzila firefox but now i have open in internet explorer and it worrks!
    Any idea how can i fix this problem with firefox?
    Or can you recomend me anather plugin that wil work in all popular browsers?

  7. laioscodrin
    Member
    Posted 5 months ago #

    I make it to work in mozzila to the only thing i deed is move the plugin php code above the navigation.

    I am posting the header php heare for people ho has the same problem can copy and paste it in thear header.php file.

    <?php
    /**
     * The Header template for our theme
     *
     * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Twelve
     * @since Twenty Twelve 1.0
     */
    ?><!DOCTYPE html>
    <!--[if IE 7]>
    <html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 8]>
    <html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <!--<![endif]-->
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
    <?php // Loads HTML5 JavaScript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
    <![endif]-->
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="page" class="hfeed site">
    	<header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    		<hgroup>
    			<h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
    			<h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    		</hgroup>
    
    		<?php if ( function_exists( "easingsliderlite" ) ) { easingsliderlite(); } ?>
    
    		<nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
    			<h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
    			<a class="assistive-text" href="#content" title="<?php esc_attr_e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?>"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
    			<?php wp_nav_menu(array('theme_location' => 'primary')); ?>
    		</nav><!-- #site-navigation -->
    
    	</header><!-- #masthead -->
    
    	<div id="main" class="wrapper">

    Thanks for the help @MatthewRuddy i could not figure it out if you havent helped me solve that doblle image eror!

  8. MatthewRuddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    No problem! Happy to help :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic