WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy Watermark
[resolved] Easy Watermark Fatal error (7 posts)

  1. Etchwick Studio
    Member
    Posted 6 months ago #

    When I click "Add watermark to all images", this message appears:
    Fatal error: Class 'finfo' not found in /home/content/01/7634201/html/etchwickstudio/wp-content/plugins/easy-watermark/lib/EasyWatermark.php on line 926

    Please help! Thanks for your neat plugin!

    https://wordpress.org/plugins/easy-watermark/

  2. Travis Pflanz
    Member
    Posted 5 months ago #

    Same issue for me, as well.

  3. szaleq
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Same issue here (resolved) : http://wordpress.org/support/topic/fatal-error-class-finfo-not-found-1?replies=4.

    Quick answer: upgrade your php version to minimum 5.3 (If you can't do it alone, contact your hosting providers, they'll probably switch it for you).

  4. Travis Pflanz
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi. Thanks for the reply, but my PHP version is 5.4.22 and 'fileinfo' extension is enabled. I have disabled all plugins except Easy Watermark. Now when I apply a watermark from the media library, I get just a white screen.

  5. Etchwick Studio
    Member
    Posted 5 months ago #

    That worked like a charm. Thanks for your quick reply.

  6. Travis Pflanz
    Member
    Posted 5 months ago #

    It did not work for me. My hosting company is telling me it is a problem with your software, not server settings.

  7. szaleq
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Travis,

    Do you have error reporting enabled on your wordpress installation? You should see some errors then... If you have debug mode on, and can't see an error, please read this topic: http://wordpress.org/support/topic/syntax-error-unexpected-end-of-file-in-text-tab, bet this is the problem.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic