WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy FancyBox
[resolved] Easy Fancybox not showing after update (14 posts)

  1. boutiquebangkok
    Member
    Posted 1 year ago #

    Box stopped loading after the new update. Any ideas? Here is my site.
    http://live-less-ordinary.com/
    Thanks,
    A :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-fancybox/

  2. boutiquebangkok
    Member
    Posted 1 year ago #

    Help... I love Easy Fancybox and now it's gone. Saw on other posts about old versions of Jquery. Would this be similar to mine?

  3. jeremykay
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue. Would someone take a quick look?
    http://caninetofivedetroit.com/about-us/

  4. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi boutiquebankok & jeremykay, yes for both of you it seems to be the jQuery version issue that some others have too. You have this line in your source code:

    <script type='text/javascript' src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.4/jquery.min.js?ver=1.6.4'></script>

    Can you find out why or what is causing your WordPress to use this older version instead of the 1.8.3 version that is included with WordPress (or at least a similar one from the Google CDN like https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8/jquery.min.js) ?

    Is it your theme or another plugin that is doing this? To find out might help other too...

    Please let me know. Thanks :)

  5. jeremykay
    Member
    Posted 1 year ago #

    It was another plugin inserting that code. I found it and disabled the line, now everything is working great. Thanks!

  6. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi jeremykay, which plugin is that?

  7. jeremykay
    Member
    Posted 1 year ago #

  8. boutiquebangkok
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I have the same Plugin :D Actually it also went down when I tried to fix before. So that plugin goes and a new slider needed I guess. Thanks for this RH and JK.

  9. jeremykay
    Member
    Posted 1 year ago #

    You can continue to use the slider plugin, but you just need to make a quick edit to the code. In wp-content/plugins/thethe-image-slider/thethe-image-slider.php just comment out lines 35-36.

    wp_deregister_script( 'jquery' );
       	wp_register_script( 'jquery', 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.4/jquery.min.js', false, '1.6.4');
  10. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ah, in that case changing that code to the following should solve the issue too while keeping the benefit of the Google CDN hosted jQuery:

    wp_deregister_script( 'jquery' );
    wp_register_script( 'jquery', 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js', false, '1.8.3');
  11. justinclarkro
    Member
    Posted 3 months ago #

    I seem to be having the same issue. Once i updated the plugin (long overdue) the hyperlinked text to images still open in the lightbox but the images within the Revolution Slider i use to display a few slideshows is opening the images in a new page.

    Test webpage: http://test.viewics.com/solutions/anatomic-pathology/

    What do you suggest i do to correct this?

    </script>
    <script type='text/javascript' src='//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js'></script>

  12. gdsilva
    Member
    Posted 2 months ago #

    Hi,

    For some reason the lightbox isn't showing anymore. I think this is since I updated WP last week. This is one example page: http://www.ooodlesofdoodles.com/Home/photo-gallery/

    I have very little to no knowledge about coding.

    Would anyone be able to help me with this issue?

    Thank you :)

  13. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    @gdsilva it's not working for images that have .JPG (upper case) but it is still working for those with lower case .jpg... You need to add JPG in upper case to the Auto detect field on Settings > Media admin page.

  14. gdsilva
    Member
    Posted 2 months ago #

    RavanH, thank you so much! Everything works great again! I really appreciate your help on this!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic