WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

duplicate image bug (6 posts)

  1. coachdebra
    Member
    Posted 3 years ago #

    this is a new bug that just started happening since upgrading to 3.0. I upload a thumbnail of an image into the body of the post and a larger version of the image appears at the top of the post. AND THERE'S NO CODE....

    Even when I delete the code for the image, while the thumbnail (that I wanted to be there) disappears, the large image at the top is still showing up!

    Yikes!

    BTW - I'm not a techie, programmer, just a mostly happy wordpress user. My blog url is http://artists-edge.com/blog

  2. coachdebra
    Member
    Posted 3 years ago #

    Holy Cow - I just deleted ALL THE CONTENT from the blog post - there's no code- but that picture's still showing up.

  3. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    A link to the post in question might help. I can't see anything obviously wrong on your home page.

  4. coachdebra
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK, third time of deleting post and reentering it from scratch, and I finally got it to accept pictures w/o the weird echo.

  5. coachdebra
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Esmi - yeah, I deleted it without taking it live. It was showing up in the previews while in draft.

  6. coachdebra
    Member
    Posted 3 years ago #

    This happened last week too, when I was working on a similar post. So if it happens again, I'll take it live and let you know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic