WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Drafts gets empty every time I save - BUG? (8 posts)

  1. kesepian
    Member
    Posted 5 years ago #

    I use WP 2.7.1 and TinyMe Editor.

    I recently started to work at a new article where I used a big table and some images and few text. After I saved that Draft, I noticed that everything was gone. But in the Revision area the article-s code was there.

    If I copy-paste it in the HTML area, the whole article is showing correctly, but when I save again, another vanishing!

    I even disabled my editor, and I did not installed any plugin...

    Is this a bug when using tables?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    TinyMe Editor? Or TinyMCE Editor?

    You said that you pasted in a big table. Where did you copy the table from?

  3. kesepian
    Member
    Posted 5 years ago #

    I use TinyMCE Advanced editor.
    - until now, I didnt use tables in my articles.

    - the table was created by me and contains a column with text and a column with lots of pictures with captions (about 500).

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    So you built the table within TinyMCE, yes? That should work. 500 images is an awful lot of graphics though. Unless of course they're very small (icon sized). I did come across a problem a few days ago where I felt that the sheer number of images in a page was causing problems in some browsers.

    Could you start by creating a table with, say, 10 images in it, publish the post and then drop the url for that post in here?

  5. kesepian
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hmm.. I dont understand what happened. Let me tell you:

    - I create another empty article, create another table, and started to cut text and images from the tricky draft I wrote above into this new one.

    - after some cuts and paste, I tried to save the tricky draft, and surprise, it is Saved and Readable. And the new article too.

    - I think my problem is solved because I see everything is going right.

    - I put those pictures because is a wish list of mine with paintings I like.

    Thank you!

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Glad to hear that everything is working OK now - even if you didn't manage to find out the cause. I was interested especially in whether you had posted any content in from Word - with or without using the "Paste from Word" button. I've seen content pasted in from Word do some pretty dire things before now.

  7. kesepian
    Member
    Posted 5 years ago #

    Some of my text was copied from another website (details for paintings). It is possible that that text to be the problem... :p

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Aha! That could well be the problem!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic