WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flare
Flare 1.2.2 (10 posts)

  1. Vivek Nath.R
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all,
    Today I upgraded to Flare's latest version(1.2.3), but I faced lot of problems like hovering is not working and a purple icon so I thought of downgrading to the last version.

    If any one want the previous version of flare you can download from here
    http://wordpress.org/plugins/flare/download/

    You can check it on my blog Digital Advices

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/flare/

  2. kjodle
    Member
    Posted 1 year ago #

    I faced lot of problems like hovering is not working and a purple icon so I thought of downgrading to the last version.

    Before downgrading, did you make sure to empty your browser and server caches?

  3. Vivek Nath.R
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I've done everything.

  4. eckharttolle7
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Vivek, what version did you download to and how do you get the older plugin into your wordpress account? I downloaded it but it save to my desktop. I would like it transferred to my wordpress account. does the older version work? I had the same problems as you with the newer version! Thanks!

  5. Vivek Nath.R
    Member
    Posted 1 year ago #

    First of all delete current version ie, 1.2.3 and download and upload Flare 1.2.2 and activate it. Done.

  6. eckharttolle7
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks :)

  7. eckharttolle7
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok, I downloaded the 1.2.2 version and it looks beautiful and the purple lightening bolt is gone, but the only problem now is the counts for twitter, facebook, google plus are not working. when you hover over them, the boxes are blank. do you have any suggestions? do I need to link my social media accounts to the icons? or is there a problem with my theme or another issue? Thanks!

  8. Vivek Nath.R
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem in 1.2.3 while hovering on icons it looks blank, but after downgrading to 1.2.2 its working properly. i think its because of some problem with your theme or colliding with other plugin.
    Your blog URL?

  9. eckharttolle7
    Member
    Posted 1 year ago #

    my website is: http://www.perfecthealthconsultingservices.com go to my health articles page and you will see the flare plugin there; thanks!

  10. Vivek Nath.R
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes only linkedin is showing up, sorry don't know whats happening with you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.