WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Double Posting (8 posts)

  1. deannamarie
    Member
    Posted 7 years ago #

    Since I upgraded to 2.1, the loop on my site (http://misstuned.com) randomly shows a post twice sometimes. I've done everything I could think of, I deleted the post, edited anything I could edit, but still just a few random posts will show twice on the front page only. I checked to make sure the post wasn't truly double-posted, but you will notice on the doubles that the comments are the same. For some reason the loop is actually displaying those posts twice.

    Is this a bug? Or would this more likely be some sort of MySQL or server error?

    My guess is it has something to do with the autosave function, because of the calendar date being displayed on the post above the double only.

    Any help or explanation will be greatly appreciated. Thanks for your time.

  2. deannamarie
    Member
    Posted 7 years ago #

    Sideblog plugin. Why I didn't catch it the first and second times I checked I don't know.

  3. andyhoyland
    Member
    Posted 7 years ago #

    Deannamarie - are you saying it was the plugin that made this happen? I am having a similar thing but it is when I assign multiple categories to a post. Then when I click on the post title I see the post twice (or three times if I assign three categories!)

    Did that make sense?

    Any ideas?

    A.

  4. wonderla
    Member
    Posted 7 years ago #

    I had the same problem and it happened when I assigned multiple categories, it was not the sideblog plug-in it was never resolved, I went back to my old install anyway because frankly all the hassles were not worth it to me.

  5. andyhoyland
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hmmm. Thanks Wonderla.

    I'm not going back to my old install (mainly because I can't) but I would like to sort this out...

    Any ideas?

  6. kipper01
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have had this happen multiple times since upgrading to 2.1. Have yet to figure it out.

  7. cathiharris
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have also had this happen to me since upgrading. It happens when I assign multiple categories to a post. I have no solution. Would really appreciate help if anyone can figure it out.

  8. andyhoyland
    Member
    Posted 7 years ago #

    I eventually found it was one of the other plugins that I was using. Can't remember which one though... That's not much help is it?! Sorry...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.