WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WTI Like Post
[resolved] don't work, why? (5 posts)

  1. tony2060
    Member
    Posted 1 year ago #

  2. webtechideas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Its giving "500 Internal Server Error" when I check on firebug. So probably the plugin files are not properly readable or there is some file/folder permission problem on your site.

  3. tony2060
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks,
    it's a path error.

  4. ditler
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you be a little more precise? For me, too, the counter does not increase. I have installed firebug, but do not know how to use it for this kind of problem.

  5. webtechideas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Here is how to check using firebug

    - Open your site. Once the site loads, open the firebug using the bug icon on the toolbar or by pressing F12.
    - Once firebug section opens up, click on Console tab. If console tab is disabled, then click on the small arrow next to that and click Enable.
    - Then click on any thumbs up or down icon. The moment you click, you can see a request being processed something like "POST http://localhost/wordpress32/wp-content/plugins/wti-like-post/wti_like.php" POST means the request was sent using the post method and the next url means where the request was sent. This url (domain name or site url) will vary from site to site.
    - If it was a successful request and was processed successfully, then you will see 200 OK next to the above url.
    - If it does not get processed successfully, then the above url turns red and corresponding error code will be shown.

    Note:
    - In either case, you can click the small + icon at the beginning of the above url to see what data was posted and what response you received.

    Please let me know if it helped or not. Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.