WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
Dont work lightbox (7 posts)

  1. pafka
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I have WP 3.4.2, Atalhualpa theme - last version and fantastic WPPA+.
    BUT, don´t work lightbox, when I click to thumnail in albums.
    Look to: http://www.zsbernartice.cz/fotogalerie/
    Where I do mistake.
    Thank you for you answer,
    Pafka

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

  2. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    De-activate any lightbox plugin if you have one. You do not need it.

    Set Table IX-A6 (Lightbox keyname) to wppa

    That is all.

  3. pafka
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fantastic work. Thank you!
    I have one more question.
    Slideshow don´t work in posts. Maybe 3 weeks ago stopped their function.
    Example:
    http://www.zsbernartice.cz/1995/kun-pro-sv-martina/
    Under text I have in html code :
    %%wppa%%
    %%slideonly=308%%
    %%align=center%%
    but I don´t see slideshow.
    Thank you for your answer.

  4. BatsBee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I must admit I am having the same problem with lightbox not working. I do have wppa in Table iX-A6 but there is no sign of life. The theme is Noteworthy and I have SEO Ultimate (plugin) installed.

    The more I work with your plugin, the more I can appreciate what a great amount of time and effort you have put into it. Would have to be the best I have ever seen for images!!

  5. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    A link please... And: pls read the Theme Requirements on http://wppa.opajaap.nl/dos-and-donts/

  6. BatsBee
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.auswildlife.com/

    It's hard for me to work out if the theme complies or not. I have much to learn!

  7. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok, forget about the theme requirements.

    Do you really have set Table IX-A6 to wppa ?
    And, do you have links set to lightbox in Table VI?

    If both yes, then temporarely activate another theme, like twentyten. If it does not work then either, temp de-activate all other plugins, and try to find a plugin that causes the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.