WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
[resolved] Don't load images first time. I need to refresh the page (3 posts)

  1. unedvlcsgbd
    Member
    Posted 9 months ago #

    I have a problem with my slides:
    When I access to a page from my left menu (it goes to a page and section), it doesn't load photos in the slideshow and it shows an icon loading but no more. If I reload I can see the slides.
    If I link from other place to a page (without going to the section) it works correctly.
    http://www.amparofabra.com
    I have reviewed the footer and I have the wp_footer in my template.

    http://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    The slideshow doesn't show when you click a link in the sidebar because the page is loaded through an AJAX request.

    What this means is that the page isn't refreshed when the HTML code for a slideshow is placed on the page. As the slideshow's script only starts slideshows that have been there from the moment that the page was originally loaded, the slideshow you load onto the page later on won't be able to start. This leaves a white gap.

    I'm hoping to be able to add the feature that fixes your problem as soon as possible.

  3. unedvlcsgbd
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thank you
    I'm looking forward to getting this feature fixed.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.