WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Dont know if the theme is not working right or its the backed up database (4 posts)

  1. bonini81
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey, i got a little problem, i had start all over with my WP blog cause i got hacked and could not access to it. So i did a new instalation from 0 but had database back ups from the posts i had before it got hacked. So once i had the new installation, i proceeded to install the previous Database backup. The content i had from my previous installation showed all of it, but only on the home or index.

    But once i clicked on links on the site it did not show the content in it.
    For example: http://pugle.net/blog/(is obviously the index) and the link to the first blog post is http://pugle.net/blog/semana-copada-de-eventos-web-en-barcelona/. As u can see the content is on the homepage but does not show in its assigned URL.

    Any ideas how to fix this, maybe i all have install the previous plugins and stuff cause i only installed the database backups from the blogposts and pages, but no previous plugins. Any ideas of what to do, thanx

  2. Sim33on
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you tried to update permalinks? I had similar problems last week and it helped.

  3. bonini81
    Member
    Posted 2 years ago #

    How do u do that?

  4. bonini81
    Member
    Posted 2 years ago #

    I updated the permalinks as u suggested and it worked, thanx a lot man!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.