WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Faster Image Insert
[resolved] Doesn't work/display on WP 3.5 (10 posts)

  1. Clifford Paulick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Doesn't work/display on WP 3.5. Just shows the meta box's title and won't allow it to expand down.

    http://wordpress.org/extend/plugins/faster-image-insert/

  2. Clifford Paulick
    Member
    Posted 1 year ago #

    :-)
    prior to WP 3.5: http://screencast.com/t/pzM0W5EAu

    :-(
    broken in WP 3.5: http://screencast.com/t/5e35bZPX4Llb

    However, I don't see any WP_DEBUG errors.

    Thank you.

  3. David Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    care to test it on a clean wordpress install? I don't see any problem on my 3.5 test site just yet, so it could be due to one of your plugins.

  4. Clifford Paulick
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have confirmed it works on fresh WP 3.5. Sorry about that.

    On the site those screenshots are from, I figured out a few things:
    - switching from Flash to HTML uploader didn't help
    - upgrading to newest version didn't help
    - turned out to be the "Installer" plugin ( http://wp-compatibility.com/installer-plugin/ ) that wp-types recommends. I've reported it to them.

    Thanks for the support.

  5. Clifford Paulick
    Member
    Posted 1 year ago #

    it wasn't that plugin; it was a different one. debugging stinks. thanks.

  6. grahammorgan.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi David

    I also have an issue with 3.5, it's a new install and there are no other plugins. Faster image insert is active, but the wp default uploader always starts when I hit the media/insert button........ any ideas?

    I can give you temporary access to my installation if that would help.

    Thanks

    Graham Morgan

  7. grahammorgan.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see it's also not working on my other site, same thing again, the default WP uploader is called.

    Again,I can give you temporary access if you like.

    Many thanks

    Graham Morgan

  8. David Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You should be using the Faster Image Insert metabox (below main editor), not the default media button (we left it there so you can still use wordpress built-in function).

    If you cannot find the metabox below editor, go to top-right of the screen and find "screen options", make sure "Faster Insert" checkbox is ticked.

    If there are problems within the metabox, post some screenshots to illustrate the issue and let us know your steps of reproduction.

  9. grahammorgan.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi David

    Damn I'm thick sometimes, always check the basic stuff first!!!

    Many thanks

    Graham

  10. grahammorgan.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    ........actually I think the meta box wouldn't show, I un-installed Faster Image and reinstalled the wp upgrade... then put Faster Image back. The box then showed up by default.

    All good either way.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.