WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Stop User Enumeration
[resolved] Doesn't work properly with WP 3.8 (8 posts)

  1. biTgeek
    Member
    Posted 4 months ago #

    hi Mark/Alan,

    i tried this using WP 3.8, for some numeric ID's it shows "forbidden", for other ID's it's not consistent. For example:

    1)http://www.yoursite.com/?author=1
    it shows "Sorry, no content matched your criteria", but you can still see the nickname on the browser's title bar caption.

    2)http://www.yoursite.com/?author=1/
    "forbidden"

    http://wordpress.org/plugins/stop-user-enumeration/

  2. llocally
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi, its working fine on my 3.8 sites, so it is difficult for me to comment on your issue.

    1)http://www.yoursite.com/?author=1
    "forbidden"

    2)http://www.yoursite.com/?author=1/
    "forbidden"

    3) http://www.yoursite.com/?author=27 (non existent user
    it shows "Sorry, no content matched your criteria", but a non existent user so not an issue and the way it works due to the way WordPress generates / filters the redirect (although I probably could plug that too)

    What operating system / web server / version of PHP are you on?

    Could you try going to settings>permalinks and resaving see if that makes a difference.

    Anyone else got an issue on 3.8 please chip in.

  3. biTgeek
    Member
    Posted 4 months ago #

    hi Mark/Alan,

    i'm on shared hosting, so it's linux with PHP version 5.3.27.

    resaving the permalinks doesn't work.

    i tried deleting and re-creating new users so that new IDs are created. That doesn't solve it either.

    also tried uninstalling, and reinstalling your plugin. doesn't work.

  4. llocally
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Is your site a live site? (in other words any chance of letting me in to have a look. If so contact me directly (llocally's contact form i.e. don't post the url etc here)

  5. llocally
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Just to let you know, I have managed to replicate your issue on a shared hosted site. So I will be able to debug now. I'll keep you posted.

  6. llocally
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    1.2.4 released. It closes a hole that probably existed before 3.8, but I suspect that will fix your issue.

    Alan

  7. biTgeek
    Member
    Posted 4 months ago #

    hi Alan,

    yes it does. thanks ! :)

  8. llocally
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Thanks for helping improve the plugin.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.