WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Customizr
Doesn't work mobile version (7 posts)

  1. mifestofele
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello! I've installed your theme on my site http://find-style.ru/
    But during the testing I found that it doesn't work when I open my site in mobile version (from smartphone).
    At the beginning site is loaded. But when I try to enter any post or page they did not loaded to the end. And then all the contents of the downloaded web page disappears and the screen remains the only counter of the site.

    Help please! I've like your theme very much:)

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 5 months ago #

    Sounds like a plugin issue - as thousands of people use this theme on smart phones. Have you tried deactivating your plugins?

  3. mifestofele
    Member
    Posted 5 months ago #

    I use o lot of plugins. How could I understand this one that leads to my problem?

  4. Shapeshifter 3
    Member
    Posted 5 months ago #

    mifestofele,

    1. Go into your admin panel and disable all of your plugins.

    2. See if your website displays properly on a smartphone WITHOUT ANY OF YOUR PLUGINS ENABLED.

    3. Re-enable each one, ONE AT A TIME, while viewing your website on your smartphone as you progress.

    4. This should bring to your attention which one (or more) are giving you problems.

    5. If you find the culprit plugin(s), delete them and see if you can find another (or others) that you can substitute for the problem one(s).

  5. rdellconsulting
    Member
    Posted 5 months ago #

    Disable all the Plugins, then add them in one-by-one until you find the culprit. Tedious, but the only way to be sure.

  6. mifestofele
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thank you for your detailed recommendations!:) I did everything. The issue was on the counter of the site (widget). Pages and post began load in mobile.

    But disabling plug-ins did not help fully recover the mobile version.
    In the mobile version also does not open the menu and don't display icons of social buttons.
    Could you give advices in these cases? What can I do to fix these?

  7. rdellconsulting
    Member
    Posted 5 months ago #

    Did you see this Snippet about using @media in your CSS?

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic