WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Display Widgets
doesnt work for me (3 posts)

1 star
  1. spiralmind
    Member
    Posted 11 months ago #

    Well... It seems to install and work for everyone else but me. I installed on a WP installation that has a small number of other plugins. Doesn't work at all for me. I don't know why but I guess I'll use something else or custom code my solution because this was a waste of time for me. Because it didn't work out of the box I give it 1 star. I've never had a problem with any other plugins on this installation so who knows. Would have been nice if it worked.

  2. popcornlove
    Member
    Posted 10 months ago #

    @spiralmind You are using WP 3.6, right?
    This plugin is compatible to WP 3.5.2, which is what the users who rated it 5 stars were running. (or lower.)
    However, I am using 3.6, as well and this plugin is working without issue for me.
    There could be any number of reasons for your trouble.
    regards

  3. spiralmind
    Member
    Posted 10 months ago #

    Could be something specific to my installation that has only 3 other plugins running... yes, its a possibility. Installing/using any plugin is like playing a game of chance.

    There's no guarantee any single plugin will work as expected and the more you start installing that number diminishes. That being said, it didn't work for me so granted that IS my experience - I justify my rating.

    Yes, version 3.6 . If i have time in the near future I'll test it on a few other installations and see what results I get there. Anyone else having trouble with this one?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.