WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Featured Video Plus
Doesn't display thumbnail (5 posts)

  1. markaj
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,

    First of all nice plugin I installed it and i get a blank image as the featured image.

    I'm guessing there is a conflict within a jquery script but can't find it. Could you have a look and point me in the right direction to fixing this problem. when i firebug the console i see there is some bug there.

    My domian is http://lolride.com

    Thanks
    Mark

    http://wordpress.org/extend/plugins/featured-video-plus/

  2. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Works fine for me in Google Chrome (http://d.pr/i/cCiG), but in Firefox there actually occurs an error in the JavaScript for local videos (videoJS). Go to Settings -> Media and try enabling enabling "Use CDN" for the local videos. If you never use local videos but only rely on YouTube, Vimeo etc just disable "Include JS" and "Include CSS".
    Please report back when you did this, seems like I need to fix it with the next update.
    Regards, Alex

  3. markaj
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Ahoereth,

    I tried what you said but still no luck any other ideas?

    Regards
    Mark

  4. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Your page still includes videojs. Sure you disabled "Include JS" and "Include CSS"?
    I have no idea at the moment why firefox fails and chrome doesnt. Will look into it, can also reproduce it on my own site - but just by random..

  5. markaj
    Member
    Posted 11 months ago #

    Yes i will clear the cache aswell to verify. yeah it is a mystery why this happens i was looking into everything last night to try and fix it but had no luck as of yet.
    Good luck! I'm sure you will find the solution.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic