WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitter posts to Blog
[resolved] Doesn't collect tweets (8 posts)

  1. icebox500
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have the latest version of WP and of the plugin and am hosted at icdsoft. My url is http://www.icebox500.com. I am @icebox500 on Twitter

    I have configured Twitter and entered all of the details. I have also authorized the URL. Manually collecting tweets doesn't do anything and there is no information under the Manual Postings page.

    Please advise.

    Thanks

    James

    http://wordpress.org/plugins/twitter-posts-to-blog/

  2. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    what's your query string?

  3. icebox500
    Member
    Posted 10 months ago #

    Sorry for the delay, I was out of town (and technology free) for a few days...

    I'm not sure how to answer that question as I don't see it exposed anywhere. I have all the Twitter developer API info but there is no exposed query string that I see (nor when I manually click Import Tweets Now).

    James

  4. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Please read the plugin description to understand query strings :)

  5. icebox500
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, I'm sorry, I should have looked harder.

    In an effort to run an example and make sure I wasn't making a typo of some kind, I simply went with @twitter as a string.

    When I run the manual post I get this:

    `@twitter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/icebox50/www/www/wp-content/plugins/twitter-posts-to-blog/retrieve_page.php on line 47`

    So, either I've totally missed something (and I don't think I have...) or I've made an error elsewhere! Thanks again for your help.

    Ciao

  6. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Well, update this plugin to 1.5.1, next go to the manual posting page
    http://www.YOURSITE.com/wp-admin/admin.php?page=dg_tw_retrieve_menu

    and tell me if you see any error =D

  7. icebox500
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks boss. Did the upgrade, recreated my access token and re├źntered the info into the plugin and "she's a go"!

    Thanks

  8. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    ;)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.