WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Auto Affiliate Links
[resolved] Does not work with subdomain of a multisite (6 posts)

  1. tmrc
    Member
    Posted 9 months ago #

    After I submit a link and keyword, they show normally under "Affiliate Links" section, but disappear right after a page refresh.

    This happens only on a subdomain section of a multisite.

    http://wordpress.org/plugins/wp-auto-affiliate-links/

  2. thedark
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Thank you for reporting this problem. Are you using WordPress MU or is the wordpress installed in another directory than the subdomain ?

    Can you open your javascript console from developer tools in chrome or firefox and tell me if you get any error while you add links.

  3. tmrc
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am using WordPress multisite, so it's the same installation for two websites - one default, and another on a subdomain. Everything works in the default one, but when I access the plugin from the subdomain dashboard I can see the problem.

    Btw there are no errors in the Javascript console.

  4. thedark
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Thank you. I will have a look into this and I will report back to you.

  5. tmrc
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thank you very much!

  6. thedark
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hello. I have tested the plugin on wordpress multisite and it worked for me. We have made some updates and changed a lot the way the plugin works. Please let me know if the problem persist.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags