WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gravity Forms Mad Mimi Add-on
[resolved] Does not add to MadMimi list that is selected (4 posts)

  1. JamesDunn
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugin has validated with our MadMimi account and the lists all show up as possibilities; however, when a name and email address is submitted it is not added to any MadMimi list - not just the one that we selected, but NONE of the lists in our account.

    Is there something that I should check for a common issue. BTW, I am NOT using any Opt-In Condition. However, I AM using the following fields from my Gravity Forms and putting them in MadMimi:

    Email address
    First Name
    Last Name
    Entry Date
    User IP
    Source URL

    I did have the Username field checked (we are allowing the member to choose their own username), but decided I didn't need it in MadMimi.

    I am using this on a form that will allow someone to set up a subscriber account on the WordPress Installation AND add them to the MadMimi email list at the same time. Is that possibly the problem?

    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-mad-mimi/

  2. mibtp
    Member
    Posted 11 months ago #

    Same with us, only our list doesn't even show; on a set of numbers. Selecting each of the numbers in hopes it corresponds to our list, didn't work either.

    Is this plugin supported? My developers can't get to work.

  3. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @JamesDunn - does the submission work without User Registration add-on enabled?

    @mibtp - This is a separate issue, and should be solved with version 1.0.5, just released.

  4. JamesDunn
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey Zach.

    I'm thinking this has something to do with MadMimi's API interface. I have the same issue whether we're using the User Registration or not. However, if I go in to MadMimi and set up a Webform - even though I don't use it - it seems to work flawlessly. Of course, MadMimi says it should work with/without a webform created in their system so they think it must be your code. I don't know, but I do know that by setting up a webform that I don't use it seems to work.

    If you have additional questions, please just ask away.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.