WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

eShop-invoice
[resolved] Do not want to link to the page products on listing of past orders (8 posts)

  1. ch.guy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Thomas,

    One more question.
    The products sold on my (in construction) site are described on unpublished pages not to be seen by the customer (nothing on them except eshop datas).
    I use eshop shortcodes to link them inside tables in other posts.
    The problem is when you list the past orders, the active links on the products drive you to these unpublished (and empty) pages...
    Is there a simple way to desactive these links ?

    Best regards

    Charles

    http://wordpress.org/extend/plugins/eshop-invoice/

  2. thomaslcq
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You can edit/hack my code eshop-user-frontend.php:

    Line 54:
    $transcontent .= "<a>post_id)." target='_blank' style='color:#F56127'>".get_the_title($itemrow->post_id)."</a>";

    to be replaced by:
    $transcontent .= get_the_title($itemrow->post_id)."";

    that should to the trick

  3. ch.guy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Thomas,
    I did it and it works.
    But I have a curious layout after this change : a part of the past orders list appears above the site header, and another below...
    Here is a capture :
    http://www.charlesguy.com/list-layout-problem.jpg
    Do you have any idea ?
    Regards

  4. thomaslcq
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    do you have any echo stuff? It seems the table is broken somehow.. check line 54 (not here above, it's truncated, look for the original file) and check all is well between <td></td> (=table cell) tags.

  5. ch.guy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, non echo stuff...
    I have uninstalled and re-installed the plugin and I have still the bug.
    In fact I have the complete list above the header (with probably a standart layout), and the complete list repeated under the header with my layout...
    Bizarre...

  6. thomaslcq
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    yeah, not so bizarre, it's possible that I made a mistake and left some markup open...

  7. ch.guy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Thomas
    Found the problem.
    Conflict with jetpack plugin.
    Best
    Charles

  8. thomaslcq
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, thanks for the update

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic