WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Related Posts
[resolved] displays a standard picture (11 posts)

  1. MaximSavich
    Member
    Posted 9 months ago #

    please look at my site (http://lena-fialka.cc.ua) in the various browser, such as IE, Opera, Yandx.browser.
    My pictures is not displays in IE

    http://wordpress.org/plugins/related-posts/

  2. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey Maxim, thanks for reaching out, I'll gladly help!

    I've checked several of your blog posts in all of our supported browsers (Firefox, Chrome, Safari, IE10, IE9, IE8) and it seems as if the thumbnails of your related posts are showing up just fine.

    Or am I missing something out? Let me know what's up or send me a screenshot of the problem you're experiencing and I'll do my best to help you out! I'm looking forward to your reply!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  3. MaximSavich
    Member
    Posted 9 months ago #

  4. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey!

    Hm, yes, I can see the problem now.

    May I ask you if you have some other IE extensions installed? If so, which ones? What version of IE browser are you using? Also — which WP theme have you got installed?

    I'd like to replicate the problem you are experiencing, which is why your feedback is more than appreciated. Thanks!

    I'm looking forward to your reply! Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  5. MaximSavich
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello, Silvo.
    I got installed "Tender Spring" theme by Ying Zhang (v. 10.0.10)
    I also using only one 8 version of IE browser (8.0.7600.16385).

  6. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey!

    Thanks for this info, I've successfully installed your theme and checked it on my end, but the only thing I'm getting is that square thumbnail on the top left corner that acts as a featured image of that blog posts; the broken thumbnails in the related posts section — unfortunately — not appearing on my end.

    But that doesn't change anything, I'd still like to help you out here. If possible, I'd like to get back to you tomorrow with some more results and — hopefully — a viable solution. If possible, please bear with us.

    And do let me know if you find something else (an extension or a plugin) that might be interfering with your thumbnails, or any other information that might help us figure out what's actually going on. We really appreciate any feedback possible. Thanks!

    Take care & we'll hear us soon!

    Best,
    Silvo

  7. MaximSavich
    Member
    Posted 9 months ago #

    OK, thank you for help

  8. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey!

    Since we haven't been able to replicate the problem on our end (we managed to get that square featured image on the top-left corner of our posts, but no broken thumbnails in the related posts section), I'd like to ask you, if possible, to list me the rest of the extension that your IE8 browser has installed, or what are the other plugins that you have installed on your WP Dashboard.

    We really don't know how to replicate your problem on our end, to be honest, but it is crucial that we do so, in order to fix the problem. Any additional feedback is more than welcome!

    Thanks! I'm looking forward to your reply!

    Best,
    Silvo

  9. Mateja
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    I'm closing this topic, since it's four months since last reply. If the issue persists, please open a new support topic.

  10. zahid memon
    Member
    Posted 4 months ago #

    This is my webiste:www.apkmobile.net.
    and i want to show my firt pic in Related Post.how can i fix it.

  11. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hey Zahid, thanks for reaching out & I would gladly help you out, but as far as I can see your related posts are showing up the first image from your blog posts as your thumbnail.

    Or am I missing something out? Let me know, I'll do my best to help you out!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.