WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Catch Evolution
[resolved] Display sub-menu horizontally (8 posts)

  1. borismod
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello, I would like to display the sub menu horizontally under its parent. Similar to this website:

    http://enjoyhome.ru/

    I am using Catch Evolution theme, with child theme in order to customize the menu. I can switch to another theme, if it has similar look to the above site. I have already tried the UberMenu plugin and I am not satisfied with what it provides.

    Here is my site: http://u5339.mass.hc.ru/

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Install this plugin http://wordpress.org/plugins/custom-css-manager-plugin

    In that plugin's "Custom CSS Manager" part of the dashboard add this CSS:

    #header-menu ul.menu li {
     position: static;
    }
    
    .menu-header-container {
     position: relative;
    }
    
    #header-menu ul.menu ul {
     display: block;
     width: 100%;
     background: white;
     top: 3.26em;
    }
    
    #main {
     margin-top: 30px;
    }

    Is that more what you want?

  3. borismod
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thank you Andrew.

    Yes, I want the sub menu appear ONLY when I select it's parent element: blog. Like on this website:
    http://enjoyhome.ru/

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Try this code instead:

    #header-menu ul.menu li {
     position: static;
    }
    
    .menu-header-container {
     position: relative;
    }
    
    #header-menu ul.menu ul {
     width: 100%;
     background: white;
     top: 3.26em;
    }
    
    #header-menu ul.menu .current-menu-item ul {
     display: block;
    }
  5. borismod
    Member
    Posted 9 months ago #

    Same result: the sub menu always appear, no matter whether it's parent element is selected or not. Take a look: http://u5339.mass.hc.ru/

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    Have you cleared your cache? I can't experience that issue.

  7. borismod
    Member
    Posted 9 months ago #

    Andrew, thanks a lot. After clearing the cache it works well! I'll mark this question as resolved.

  8. enzomac
    Member
    Posted 3 months ago #

    Andrew, thank you very very much!

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic