WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Display problems (4 posts)

  1. witewolf
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello,

    I am experiencing problems with my wordpress blog.,
    http://digital-newworld.com/blog . For reasons which I cannot account for, my blog is not displaying properly. No
    matter what setting I choose, ONLY the last post I made shows up on the screen in either IE or Firefox. Also the widgets I installed show up on the left side instead of
    the right, where they always have been before. Also categories is missing, so no one can find any previous post! This problem does not affect the Ocean Mist theme, but if affects all the other themes.

    I must stress I did not have this problem before, and I did not change settings. I tried to re-install a theme, but no difference, only last post shows up!

    What on earth can be the solution please?

  2. witewolf
    Member
    Posted 6 years ago #

    My server is Yahoo.

  3. jcarlile
    Member
    Posted 6 years ago #

    The site looks just fine in Firefox and IE6, so I'm assuming you got your site fixed-- how did you end up resolving it?

  4. witewolf
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks jcarlile, the issue appeared to be my last post. For some reason, the post displayed, but no other. I can only assume there was a network issue at the time of my post which made the site display only that one and nothing else. Strange..I;ll mark this as resolved now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic