WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vanilla Forums
[resolved] Discussion page is blank!! (7 posts)

  1. eyephone21
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worpress 3.4.2
    Latest Vanilla forum.
    Wp is ok
    Vanilla is ok and working with the Embed-Friendly theme
    Plugin installed and working.

    But, the page of the forum is sadly blank!
    i've tried to paste the code in the html page, from the plugin

    <script type="text/javascript" src="http://www.mywebsite.com/vanilla/js/embed.js"></script>

    and from the forum itself

    <script type="text/javascript" src="http://www.mywebsite.com/vanilla/plugins/embedvanilla/remote.js"></script>

    Any clue?

    http://wordpress.org/extend/plugins/vanilla-forums/

  2. eyephone21
    Member
    Posted 1 year ago #

    i've tried lolocally to embed the code generated by the forum (not the one from the plugin) in the head section of an htnl page and it worked.
    i still don't know how to embed in a wp page...

  3. eyephone21
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, found it!

    The solution was to copy the second code

    <script type="text/javascript" src="http://www.mywebsite.com/vanilla/plugins/embedvanilla/remote.js"></script>

    in the Forum <Embed> Code section in the "forum integration" page of vanilla plugin overwriting the existing code. Now i see the forum!

    Ciao!

  4. J
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem. but I am unclear as to what you are saying to do. do I put this code in the page that is supposed to display the forum or in the wp vannila forum plugin settings page?

    also I have my site at http://www.mywebsite.com and my forum at forum.mywebsite.com
    how should my embed code look like?

    Thanks

  5. J
    Member
    Posted 1 year ago #

    Never mind. figured it out.

    I revised the one in the setting page. it is forum.mywebsite.com/plugins/embedvanilla/remote.js

    Thanks

  6. aero.roger77
    Member
    Posted 1 year ago #

    Im having a problem with this too, nothing wrong with the code. Paste it into the forum wp-page and its blank. So what now ?

  7. robthecomputerguy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Take the embed code from vanilla and paste it into the wordpress plugin.

    (Since there is already code in that box in WordPress, we were all befuddled.)

    Copy the SSO settings from WordPress and paste them into Vanilla.

    Then it will work.

    Vanilla Forums is enjoyable and I have my fingers crossed that it will work well for the long haul. So happy for this integration. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic