WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shortcodes Ultimate
Disable Custom Formatting isn't fixing my problem (3 posts)

  1. Sheila
    Member
    Posted 1 year ago #

    I love Shortcodes Ultimate and use it a lot. I know how to troubleshoot it and have already both disabled custom formatting AND tried turning on compatibility mode and changing the prefixes.

    The page with the conflict is here:
    http://roamconsultingllc.com/organizational-development/success-stories

    I'm using the tab option. Embedded in the 3rd tab is a carousel from iThemes Display Buddy. When I first built this site about a year ago I had this same conflict and checking disable custom formatting fixed it. But now it's happened again. I can only assume it has to do with either WP or a plugin update. After a lot of troubleshooting turning off things I can confirm that the slideshow works when Shortcodes is disabled. And more interesting I tried disabling all the scripts and styles in custom settings and added them back one at a time. The one causing the issue is Disable Init. When I check that the slideshow works again but then the SU tabs no longer work.

    Is there a fix for this?

    I thought I'd try to use one of your image tools instead of the Display Buddy Carousel but not having ever used them they seem confusing. It appears that I cannot just designate images to a slideshow but rather must have all the images attached to a specific post or category be in the slideshow. That won't work for me. But if you can instruct me otherwise perhaps using the SU slideshow wouldn't conflict when embedded in a tab.

    Thanks for your help. Running WP 3.5.1 and all plugins up to date.

    http://wordpress.org/extend/plugins/shortcodes-ultimate/

  2. Sheila
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've found a work-around but I'm concerned that my beloved Shortcodes Ultimate isn't keeping up with the times. Are you planning to continue upgrading it? It's been nearly 9 months. I'm wondering if the new release of jQuery 1.9 could've been my problem and that adjustments in the plugin may be due.

  3. etuttle
    Member
    Posted 6 months ago #

    I just backup and updated to 3.8 version of word press and the site looked like everything was still in its place, however the Display Buddy Carousel I use, pictures don't show up. The shortcode is still on the pages and post pages but not thing shows up.....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.