WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Embed PDF
Dirty Suds Embed PDF (32 posts)

  1. pianoweed
    Member
    Posted 3 years ago #

    Dirty Suds Embed PDF did not work with Word Press 3.1

  2. pianoweed
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry, wp3.2

  3. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    What problem are you experiencing?
    Can you provide a bit more information? How can I reproduce this error?

  4. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Could you please send me the details of your problem?
    I can't fix anything if I don't know what's broken :P

    dirtysuds@shortmail.com

  5. lschaaf
    Member
    Posted 3 years ago #

    Works for me with 3.2

  6. llisa
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for this plugin, but it is not working for me in google chrome. Works fine in firefox.

  7. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    llisa: Can you give me a bit more information, or a link?
    What specifically isn't working in Chrome?
    Does it just look wonky, or is nothing coming up at all?

  8. llisa
    Member
    Posted 2 years ago #

    Pat: There's just a big empty space where the document should come up. Look at
    http://operanut.net/groundhog/letters-1980-1989/ghd-1986/
    in chrome and in firefox, and hopefully you'll see what I mean - looks great in firefox, big empty space in chrome.

  9. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I hate to say this, but it works fine for me.
    Just pulled it up in Chrome 13.0.782.107

    Do you have any plugins/extenstions/etc. installed in Chrome that could be blocking this?

  10. llisa
    Member
    Posted 2 years ago #

    Pat, Thanks for the quick responses. I was going to look at my other plugins, but then I looked at my pages again and they are now working fine in chrome!

    I didn't change anything! Wish I could understand how this happened, but other than that, it appears to be working fine now and I'm happy.

  11. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Well, I'm glad everything is working now, even if we don't understand quite why it wasn't in the first place :D

  12. togrok
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I am having a blank screen with IE8 and IE9. It seems this one and another that uses Google do this. They work perfect in Firefox.
    Thanks,
    Bob

  13. manderson143
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mine works on my test site perfectly.. but not on my live site. Both are on different servers, so it must be a server issue as I have checked settings (compared the 2) and all seems to be the same.

    I do have other plugins on the live site, but I wouldn't think it would affect the EMBED since it is a media thing.

    Does anyone have any ideas?

    And as an addition comment.. I have checked both sites on CHROME and IE and FireFox.. The test site works.. the live site just shows a link.

    I'm in the process of changing permissions on the LIVE site to (755) on everything (if it's like that on the test site).. to see if something somewhere needed to be changed...

  14. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I hate to sound like a broken record, but I use this plugin on a production site with no issues in any version of IE.

    If there is something to be fixed, I'd love to fix it, but until I can get to the root of the problem, there is nothing I can do.

    PLEASE post some screenshots with viewsource or give me URLs to frigged up pages. This is something I want to fix, but I have yet to see the problem myself.

  15. emmigereb
    Member
    Posted 2 years ago #

    The plugin just stopped working. Have no idea why.
    Here is the URL:
    http://dynwpl.se/2011/09/teman-funktioner-och-widgets-med-jon-walstedt/

    Tried with disabling other plugins, checked if the pdf:s are there. I am clueless.
    Would appreciate som help :-)

  16. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The plugin just stopped working. Have no idea why.
    Here is the URL:
    http://dynwpl.se/2011/09/teman-funktioner-och-widgets-med-jon-walstedt/

    Opened the page in a few different browsers; seems to be working just fine.

  17. alh0319
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Pat,

    I'm having inconsistent results. I have Embed PDF installed, and thought it was working great, however I am hearing from others (including someone logged into my computer with a different username) that they are seeing an empty frame and no PDF. What is causing this and how do I fix it?

    The pages in question are:
    http://www.brotherhoodofthieves.com/menus/all-day/
    http://www.brotherhoodofthieves.com/menus/patio/
    http://www.brotherhoodofthieves.com/menus/dinner-entrees/
    http://www.brotherhoodofthieves.com/menus/drink-menu/
    http://www.brotherhoodofthieves.com/plan-party/special-event-menus/

    Here is a screen shot from a different user profile on my same computer. http://www.brotherhoodofthieves.com/wp-content/uploads/2011/10/screenshot.png

    Thank you!

  18. chasgee1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Use the Dirty Suds Embed PDF a lot. Is there a way to make the embeded PDF transparent? I have an issue with a drop down menu dropping behind the PDF. This only happens with the IE 9 browser. All other browsers work fine. Have not been able to correct with adjustments to z-index in CSS. Issue can be viewed at http://www.ahsbucs.com/tennis/?page_id=136

    Any help would be appreciated. Thanks

    Charlie

  19. sharifs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I'm getting an error message using your plugin
    The error message is this "Sorry, we were unable to find the document at the original source. Verify that the document still exists.
    You can also try to download the original document by clicking here."
    You can see it on my home page peacemission.info
    It comes out on Chrome, Firefox and IE. If you click on where it says the document will load no problem. I tried uploading docs both via the media tab and ftp with the same result. Interesting thing is that they are displaying correctly the first time I publish the post and a few times after that but as I refresh the pages it starts to display the error message. Error message comes up on multiple different computers.
    I get the same error using another RV embed PDF plugin as well.
    What do you think could that be?

    Really appreciate any help!

    Thank you!

  20. georgetate
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmmm, Mine is working on Chrome but not IE 8, see http://kentishcanteen.co.uk/kentish-town-menus/

  21. georgetate
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmmm, Mine is working on Chrome but not IE 8, see http://kentishcanteen.co.uk/kentish-town-menus/

  22. oavs
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's working in Chrome fine. My question is why doesn't change its view size when I change it to new size. It is hard to read when PDF is loaded. I know you can enlarge but whole PDF page is not big enough. How can I change the preview window size ?

  23. stwestphal
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Pat,
    I want to thank you for your plugin, I use it a lot on the website of my professional school. Unfortunately I have the same problem as chasgee1 reported 2 month ago here in the forum: on several pages with embedded pdfs the menu disappear behind the pdf (for example: http://www.ausbildung-fuerstenwalde.de/?page_id=790) in Internet Explorer 9 (we have to use this version in our school). I thought the z-index is the problem but I wasn't able to solve it myself and unfortunately I wasn't able to found a solution for the problem. Could you please help me?
    Stephan

  24. stwestphal
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    is there nobody who can help me? I have still the problem as chasgee1 reported 2 month ago here in the forum: on several pages with embedded pdfs the menu disappear behind the pdf (see on: http://www.ausbildung-fuerstenwalde.de/?page_id=790).
    Please help me!

  25. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If you find a solution, please let me know.

  26. linco
    Member
    Posted 2 years ago #

    I checked out my site on my iPad and noticed that the PDF pages weren't there. Simply a blank space where they should have been. Does this plugin use Flash?

  27. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No Flash, just iframes.

  28. linco
    Member
    Posted 2 years ago #

    Any idea why it is not showing on my iPad? I have heard from someone else that they can see it on theirs?

  29. Nullmind
    Member
    Posted 2 years ago #

    Don't working on Firefox 13 for Mac

  30. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If you find a solution, please let me know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic