WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

dfBlog theme causes plugins to display incorrectly (6 posts)

  1. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm using the dfBlog theme on my own site at http://johnnasta.com/blog

    The only problems I'm having with it are that the Bookmark Me and YARPP plugins do not display correctly with this theme.

    Bookmark me shows the text before the icons, the Yahoo! Buzz icon, then there's a line break, then the rest of the icons. It seems like the only way to remove this (w/o hacking code) is to remove the preceding text and the Yahoo! Buzz icon. If either of them are there, the break is there.

    YARPP (yet another related posts plugin) shows the "Related Posts" text shifted way over to the right, in the middle of nowhere.

    I have used both of these plugins with several other themes on this site and others and this has never happened before, so it has to be something to do with this theme. The theme author's site is entirely in Spanish so I don't know if he speaks English. I don't speak Spanish.

    Any ideas? For YARPP I was wondering if I could ad a br clear=all tag at the top of the output. Haven't tried it yet. I have no idea how to solve the problem w/ Bookmark Me.

    Thanks

  2. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have part of an answer. I took

    badgetype="logo"

    out of the Yahoo Buzz link and it doesn't have a break after it any more, but it's also not a small button any more. That code was not passing validation though. It seems to have something to do with the way that button is written. Strange how it works fine on so many other sites.

    The YARPP thing is a real mystery. YARPP shows up after Bookmark Me and the only thing separating the output of the two plugins is paragraph tags. Weird.

  3. danielfajardo
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi SS_Minnow:

    Thank you for choosing my theme... I think 'your problem' is solved with this:
    Go to the line 76 of the 'css/typography.css' file and remove it, that's all...

    before

    p img {
      float: left;
      margin: 0 15px 10px 0;
      padding: 0; }

    after

    p img {
      margin: 0 15px 10px 0;
      padding: 0; }

    In the next update this problem will be solved.

    Thanks for your report

  4. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, that does it. Thanks!

  5. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    p.s. I coded those extra sections into the sidebar because I wanted just a little bit of space between the links. With widgets the links are right on top of each other. Looks good right? I'll probably make the post titles green on the individual pages as well and at some point I'd like to figure out why the hover colors don't show on visited links and make the vlink color the same as the link color for the page links, but those are minor changes.

    Nice theme! All of my clients like it. Nice and light for Spring (primavera)!

  6. danielfajardo
    Member
    Posted 5 years ago #

    We have updated the theme to version 1.1.3 which we have resolved all these issues, except for color changes of the links... everyone can adjust to your taste.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic