WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Adminimize
Deletes My Footer Wdiget (4 posts)

  1. mrhocs
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello

    First off, your plugin is amazing. Thank you for creating it.

    I have a major issue though. Whenever this plugin is activated, my footer widget section is unable to be expanded to place widgets in, thus, the entire footer area on the website disappears.

    I have deactivate and tested every plugin and it only happens with Adminimize is active.

    I also made sure that no roles have anything hidden within Adminimize's settings.

    Is there any help you can give me with this? It's really bugging me and I can't figure out a fix.

    If you need url/login credentials to see this and test solutions, can I please email them directly to you instead of placing them in this forum?

    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/adminimize/

  2. Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you explaine with a screenshot or send me a access to see this problem. Is this the footer area in backend on widget page? This area comes from the theme?

  3. mrhocs
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello

    Yes, the area I mentioned is in the widget page "Footer" section. All other widget sections work (i.e. you can click on them, they open and I can place widgets in there).

    When Adminimize is activated, just the "Footer" widget section is unable to be opened and widgets placed in there. Also, whatever widgets were already placed in there before Adminimize was activated, get immediately deleted.

    As you can see here:

    Example 1 - Adminimize NOT Activated
    Example 2 - Adminimize Activated - Footer Dead

    The theme developer is YooTheme located at: https://www.yootheme.com/

    If it would be easier to give you access to a test site, please let me know and I'll set one up for you to test out.

    Where can I send you login details in private?

    Thank you

  4. Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    It would be nice, if I can have a access to the test site. I think is an javascript problem, but it is not easy for me to fix this problem without a access to read the error message inside the webinspector of a browser.
    Please send me the access to my private mail - frank AT bueltge DOT de
    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.