WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
Default variation not showing. (8 posts)

  1. bala_hereticwear
    Member
    Posted 1 year ago #

    The default variations that I had previously set for variable products is not taking effect after update. The product page shows "choose an option" as the default for all attributes. This is seemingly happening to random products and not all.

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

  2. bala_hereticwear
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried setting the default variation again, but it reverts back to "choose an option" after saving.

  3. rosaiani
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here… plus in products with Multiple Variations, some of them never get enabled…

  4. joeabouata
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using Musica 2.0 (latest version).

    I just updated WooCommerce plugin and now my variation (size selector) is not displaying properly. This only started to occur once I updated the WooCommerce plugin.

    http://www.hellsangelsnewjersey.com/support-81-hells-angels-store/hells-angels-men-sweat-clothing/support-81-defense-fund-sweatshirt/

  5. Roy Ho
    Member
    Posted 1 year ago #

    @joeabouata - your issue is not the same as OP. You have theme issues. It is not compatible with WooCommerce 2.0. Switch to 2012 and you'll see it works.

  6. joeabouata
    Member
    Posted 1 year ago #

    @splashingpixels.com is it possible to revert to the previous WooComerece plugin? Everything worked fine before I updated.

  7. Roy Ho
    Member
    Posted 1 year ago #

    @joeabouata - not if you have already clicked the update button. And there is nothing wrong with this version, its your theme that is the issue here.

  8. bala_hereticwear
    Member
    Posted 1 year ago #

    Resolved. Kind of. I went into phpmyadmin and searched for "_default_attributes". In the results most of them had values like these:

    "a:3:{s:8:"pa_style";s:3:"men";s:9:"pa_colour";s:5:"black";s:7:"pa_size";s:1:"m";}"

    but some had values like "a:0:{}". I cross checked the postIDs and these were the ones that were giving me problems. So I copied the default attributes from the other post and copied it into the value of the problem ones.

    Now, these products show default variation. Not the right way to do it but should work for now, I think.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic