WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Related Posts
Default thumbnail not working (5 posts)

  1. jgrossbard
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi there, first of all, thanks for making the best related post plugin ever. :)

    Secondly, I'm trying to upload my own custom thumbnail from the Related Posts setting panel, but it's not working. I'd really appreciate your help.

    Thanks, Jenny

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. tomcho
    Member
    Posted 8 months ago #

    The default thumbnail isn't working for me either.

  3. tomcho
    Member
    Posted 8 months ago #

    I just solved the problem (it now works for me, anyway) by reading:

    http://wordpress.org/support/topic/default-thumbnail-image-not-saving?replies=6

    Basically, the image must be larger than 150 x 150 px. So I uploaded an image that was 160 x 160 px.

  4. jgrossbard
    Member
    Posted 8 months ago #

    Thanks so much tomcho! This worked, but only insofar as it allowed me to upload a default thumbnail.

    But, my own thumbnail is still not overriding Zemanto's generic ones.

    For example: http://shakomako.net/art/reel-iraq/

    I'm wondering, also, why the plugin isn't picking up on the thumbnails for those particular posts. They are no different from all the others.

  5. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hey to you both & sorry for not responding any earlier! Won't happen again, sorry!

    @jgrossbard The thing is, our plugin usually looks for the first image in your blog posts to extract it to your thumbnail. If there are no images (or if they are smaller than 151x151 pixels), the plugin uses one of our generic thumbnails. If you uploaded your custom thumbnail for blog posts without images, then this last rule is naturally overridden.

    But if you choose to use some other image for your thumbnail that is not the first one, try to set it as featured (but please do mind it has to be as big as or bigger than 151x151 pixels).

    Let me know if setting an image as featured help you out in any way or if the problem still persists — I'll gladly help you out!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags