WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Date and name based or anyother permalink structure not working (7 posts)

  1. nrk6
    Member
    Posted 7 years ago #

    im using WP 2.1.2 with php 4 and my server runs on Apache, with mod_rewrite enabled. but still only the default permalink structure works, any other format doesnot work, i upgraded my WP to 2.1.2 yesterday and i acidentally replaced my .htacess too but i havent made any custom changes though

    and yes my htacess is writable and set to 666

    can anyone help??
    clicking on any link leads to the homepage, even the comments link is not working, my Date and name permalink structure used to work earlier but stopped woring after i upgraded

    contents of .htacess

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /blog/
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /blog/index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    my blog is at http://www.angrys0ul.com/blog/

    someone pls help, i really need the Date and name structure to work because i have got linkbacks earlier before upgrade with that structure so changing to someother structure is not an option for me :(

  2. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    mod_rewrite is a must -- now make sure that AllowOverrides is on for your site as well.

  3. nrk6
    Member
    Posted 7 years ago #

    everything requirement is met and im sure about this because the Date and name permalink structure worked earlier

    but its not working after the upgrade and one more thing i changed the theme too (dont think it matters though)

  4. nrk6
    Member
    Posted 7 years ago #

    /index.php/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    its working now added /index.php before the permalink structure, but there is another big problem, i have link backs to single posts and they will all redirect to the homepage now :(

    how shud i modify the htaccess so that it adds /index.php to those urls which dont have /index.php ??

  5. nrk6
    Member
    Posted 7 years ago #

    helloo can someone helpp?

  6. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    You're not using "real" Permalinks. You're using almost-pretty permalinks with that index.php in there. That's the work-around when things aren't working properly.

    Who's your host? Some hosts are legendary for not fully supporting permalinks.

    Have you ensured that .htaccess is readable by your server process?

    And finally, again, are you positive that mod_rewrite and AllowOverride are currently on and enabled (I don't much care that they used to be -- are they now?)

  7. mahalie
    Member
    Posted 7 years ago #

    How do you find out if AllowOverride is working? I have a blog that worked fine for years and all the old links still work but new post permalinks spit out a blank page. Not a 404, just blank.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.