WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Poloray
[resolved] Data post doesnt show well (10 posts)

  1. ciupy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I use this theme and the data is not showing well: http://programdeviata.ro/blog/

    the data is showing in the left of the screen not near the title. What should i do?

  2. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    - Which theme are using?

    - To rule out any theme-specific issue, try switching to the unedited default twenty twelve theme for a moment using the WP dashboard. If you don't have access to your admin area, you can switch to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes and adding "-old" to the end of the folder name using via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides.

  3. ciupy
    Member
    Posted 1 year ago #

    i use poloray theme.

    This is the issue http://screencast.com/t/kIOZ6p7f6Afw

  4. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    have you tried switching to the default theme?

  5. ciupy
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes, but in the default theme the post date doesnt show up.

    i dont know what to look for:)

  6. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    have tried:

    -clearing cache

    -different browser

    --deactivating ALL plugins (yes, all) temporarily to narrow down the problem. If the problem goes away, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems (because the hooks remain unless plugins completely removed or some plugins stick around in cached files. So by renaming the folder, you break them and force them inactive).

  7. ciupy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried what you said but is not working.

    i have a guess that something from the older themes that i try modified something. i have this problem with anoter blog. But i dont know why this is happening(cause is not really normal that an old theme to influence a new one) and the only solution that i know is to delete de database and create a new one.

    but i dont want to delete the database. i want to solve this without this.

  8. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have run out of ideas. Perhaps someone else can chime in.

  9. ciupy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks t-p.

    I resolved the problem. This theme is old, so i copy the css from the updated pro version and it works now. Thanks a lot for your time!

  10. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    you are welcome :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.