WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

dashboard isn't working ? (6 posts)

  1. ameo
    Member
    Posted 6 years ago #

    this link gives me always blank page and not loading at all
    http://www.bluecirclet.com/wp-admin/

    yet if i tried to manually enter the url of the themes or the widgets

    as in /wp-admin/themes.php
    it works pretty good .

    any idea how to solve this ?

    thanks

  2. rfp
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi ameo,

    The first thing that comes to mind is a PHP error.

    Try looking at error log to see if it helps. If any message suspicous, post it here!

  3. wralph
    Member
    Posted 6 years ago #

    This just started today for me as well. Links I have to other pages (such as new post) work, but the dashboard never successfully loads. After what seems like a few min's, Firefox offers to download the wp-admin\index.php file.

    The file is empty when opened.

    My host is Yahoo and everything seemed fine before today.

    I don't have that much experience with webservers and php but if anyone has any suggestions that I can try, I'm all ears.

    Where should I be able to see the WordPress error log?

  4. wralph
    Member
    Posted 6 years ago #

    The weird restorative powers of the WordPress forums...

    After playing around for hours tonight trying to figure what's going one, 30 seconds after posting here everything seems to be working fine.

    All I did different was click on "Plugins" from the write/new post page and then click on Dashboard.

    And this time it worked... :-?

  5. misztai
    Member
    Posted 6 years ago #

    It is giving me the same problems, I have no idea what is going on and I am searching, it happens when I activate plugins and the dashboard goes away, I click on certain links and it goes away. It was working fine earlier and the day before what is going on now?

  6. iguana007
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have same problem, but partially solved...

    I clicked "Edit" link by every dashboard widget and than I clicked "Save" on following page and widget started working ....

    Only widget "Plugins" doesnt have this link so it is still not working...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic