WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Dashboard does not load completely !!! (9 posts)

  1. fshequin
    Member
    Posted 8 years ago #

    Suddenly today, 7/19/05 at about 3:45pm EDT, my dashboard would not load completely the section with the big squares that are the Development blog posts won't load. but the top and other admin functions seem to be okee dokee....sounds like the development blog has burped or something along those lines...any ideas folks ?

  2. Yes, thank you, we know.

    http://wordpress.org/support/topic/39584

  3. billsaysthis
    Member
    Posted 8 years ago #

    You know, macmanx, but that thread doesn't have any useful information or acknowledgement from TPTB indicating such or that a resolution is coming (soon|never).

  4. This is something that happens frequently. When an RSS feed (such as the feed which displays the posts from the developers' blogs) becomes invalid, WordPress will not display it in the dashboard. No, there has been no "acknowledgement from TPTB," but does it really matter? Just sit back and wait for the problem to fix itself.

  5. billsaysthis
    Member
    Posted 8 years ago #

    I guess it matters to people who take the time to post the question or come to this forum looking for the answer. The last time this problem happened (early June IIRC) it was not just a feed being unavailable but something on the server side that took a day or so to correct.

  6. fshequin
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm quite content to know the problem was not mine...and am happy to sit back and wait. Thanks Macmanx...

  7. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 8 years ago #

    ...... on the grand scale of life ... it's only a feed :)

  8. The last time this problem happened (early June IIRC) it was not just a feed being unavailable but something on the server side that took a day or so to correct.

    If this problem is "not just a feed being unavailable but something on the server side," then it is happening to many different people, on many different servers, under many different hosting companies, all at the same time.

  9. girlwho
    Member
    Posted 8 years ago #

    help!

    my administration pages don´t load correctly!
    i can´t post! the page gets only half loaded and it is imposible to post or to edit anything

    this is happening since a week
    i have mailed my host (online.net) but i get no answer
    someone knows what is happening?

    this is my site:
    http://www.girlswholikeporno.com/

    thanxxx
    maria

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic