WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

dashboard appears broken, contains elements of my front page (17 posts)

  1. saucemaster
    Member
    Posted 6 years ago #

    First, I don't know if it is related, but I upgraded from 2.1.3 to 2.2.1 last night.

    Now, when I log in to WP, my dashboard is all screwed up; words are all over the place, and it has the colors and images from what should be my site's front page.
    When I log in, I see this dashboard for a second or two:
    dash 1

    but then it changes to this:

    dash 2.

    any ideas?
    thanks.

  2. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just started having this problem as well. I'm not sure what caused it. It seems to have started after I installed wpg2, but even after removing it it still happens. actually it happens on my other wordpress site that i hadn't changed at all.

  3. br0nw3n
    Member
    Posted 6 years ago #

    In my case, the feed of new content from WordPress is broken. What I'm getting instead of the articles and updates from WordPress is my custom 404 page.

  4. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    This is really weird. It's happening even with a new install of wordpress.

    I created a new database and installed it at http://tallahasseeshows.org/dev (my main site is tallahasseeshows.org installed at tallahasseeshows.org/write).

    And even in this new install I have tallahasseeshows.org's front page appearing in the dashboard looking just like the OP's.

    I'm really at a loss at what could be causing this. Any ideas?

  5. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    So does anyone have any ideas? Is there anywhere else to get support?

  6. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    still lost :(

  7. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    Still need help. Found new symptoms. I can't add categories or delete pages or posts from the post/page manager. When I try to do so it tries to load the front page in the respective form.

  8. bllindgrls
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same problem too. For me, however, it started for a while before I upgraded to 2.2.1. ): I'm eager to get some help for this 'cuz this is driving me nuts.

  9. charity
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've got the same problem br0nw3n does. It works on my e-starr account, but my reseller account through another server, nothing that requires wp-admin/index-extra.php will work. I get a "forbidden" error.

  10. whooami
    Member
    Posted 6 years ago #

    charity,

    disbale mod_security -- see if that helps:

    IF YOU DO NOT HAVE an .htaccess in your wp-admin/ directory:

    create a text file on your desktop:

    put the following inside it:

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterInheritance Off
    </IfModule>

    save the file.

    Upload the file to your wp-admin directory.

    Rename the uploaded file to .htaccess (with the .)

    IF YOU DO HAVE an .htaccess in your wp-admin/ directory:

    Edit it and add:

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterInheritance Off
    </IfModule>
  11. charity
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks whooami! That worked great! :)

  12. bllindgrls
    Member
    Posted 6 years ago #

    Errr does anybody have any ideas on the broken dashboard problem?

  13. Chris_K
    Member
    Posted 6 years ago #

    bllindgrls... did you read and try whooami's response?

  14. Root
    Member
    Posted 6 years ago #

    Good call whooami. Genius:)

  15. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    The .htaccess didn't help for me :/

  16. feek
    Member
    Posted 6 years ago #

    Wait, I take that back, it did work. Holy shit! Thanks :D

  17. bllindgrls
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, I thought whooami was referring to another problem. It worked though. Thanks Whooami!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic