WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Customize / Live Preview not working! (9 posts)

  1. zendigitalarts
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have just installed WordPress 3.5.1. I have currently a number of themes installed but when I go to live preview, the theme is not visible, all but the sidebar. Even when a theme is activated, the same occurs. I have looked at other posts and have seen that I'm no the only one with the problem. I am using windows 8 and have tried using in multiple browsers but still no luck. Can anyone help?

  2. mello1
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here. WP 3.5.1. No theme will load in Live Preview. Tried Chrome and IE. However, it may not be a WP problem - all my other sites on other servers are working ok with Live Preview, even one on the same server. Back to the drawing board.

  3. therhythmdrop
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey everyone. I am also having the same problem on 3.5.1 also using multiple browsers.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @therhythmdrop - please see: http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    and start a new thread including a link to your site.

  5. studiomoccoro
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi,
    are you using Plugins to Copy Protect your Content?
    try to deactivate them before going to preview Live.

    regards,
    george

  6. benvwin
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problems using multiple browsers, my host is iPage. I'm not sure if that makes a difference.

    No plugin, it was a fresh install of word press yesterday.

  7. Buchinzo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Has anyone figured this out yet? I'm having the same problem, but I am building my site locally so I don't understand why the host would make a difference.

  8. wbk@cpe-sf.com
    Member
    Posted 9 months ago #

    Still looking for a solution to this. I have two WP blogs; one shows live previews, no problem. The other will not show any live previews, in any browser, with no plug-ins, with a fresh theme downloaded. As with most, the left column comes up, it looks like data is being retrieved from the blog but nothing ever shows up in the main panel. Any new suggestions?

  9. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    @wbk@cpe-sf.com - this thread is 8 months old - so it's not at all likely to be relevant to your site which is different from anyone else's site. So please start your own thread so that someone can give you some help with this?

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    See this too:

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Include_as_much_information_as_possible

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic