WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Customization-Preview (5 posts)

  1. ronbme
    Member
    Posted 2 years ago #

    None of the links in the previewed theme in Customization work, i.e. theme menus, etc. All of these used to work in the old preview themes.

    Is this part of the UI just not developed yet? I understand this is a new UI, so not all parts may be there yet.

    OTOH, I wanted to make sure that I didn't have a problem with my test site.

    Thanks,
    Ron

  2. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    JUst brought it up in my test site

    This is previewing the site with 2011 theme

    All the actual customization links work, all the changes take effect in the preview panal, and all of the links on the previewed site function - IF, they are navigation links, etc. And links that lead to offsite resources, or to the backend do not function for me (which I would assume would be by design)

  3. ronbme
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks.

    Are you using Multi-Site? I'm using that with the latest trunk, i.e. 3.4 beta 2.

    The links in the preview theme look like they are active but when I click on them, nothing happens. It won't even go to a post if I click on it. Nothing on the main menu or footer menu works.

    I've got debugging turned on and there's nothing unusual.

    I could try it with a single install and see if it is a Multi-Site issue. I've disabled all plugins and ruled that out. I've tried it with the 2011 theme, the 2010 theme and several others. Same result.

    Ron

    UPDATE

    I just installed the latest trunk on a single WP site. The preview works. I guess it means that the preview theme won't work on Multi-Site.

  4. ronbme
    Member
    Posted 2 years ago #

    UPDATE 4/9/12

    Just installed Trunk 20531.

    The preview in Multi-Site is now working.

    WP 3.4 just keeps getting better. +1 to the core development team.

    Ron

  5. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Yup, mine was on single site... glad your issue got sorted out!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.