WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
Customers can't Place Order...not working (1 post)

  1. webnk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi guys,

    I'm having an issue with the "place order" button when its supposed to transition over to the Gateway payment section. I've been doing testing and so far I can place items in my cart but I cannot place the order without getting some funky error message. I set my Payment Gateway to PayPal and put the PayPal email that I want to receive payments and disabled PayPal sandbox. Those settings look fine.

    The error looks like this:

    {"result":"success","redirect":"https:\/\/www.paypal.com\/webscr?cmd=_cart&business=myemail%40aol.com&no_note=1¤cy_code=USD&charset=UTF-8&rm=1&upload=1&return=http%3A%2F%2Fmyemail.com%2F%3Fpage_id%3D487%26order%3D910%26key%3Dorder_50b7b987e04ea%26utm_nooverride%3D1&cancel_return=http%3A%2F%2Fmystore.com%2F%3Forder_id%3D910%26order%3Dorder_50b7b987e04ea%26cancel_order%3Dtrue%26_n%3D722218f70e&page_style=&invoice=WC-910&custom=order_50b7b987e04ea¬ify_url=http%3A%2F%2Fmystore.com%2F%3FpaypalListener%3Dpaypal_standard_IPN&first_name=Rick&last_name=Moriris&company=&address1=9038+E+43th&address2=&city=Loui&state=KY&zip=11236&country=US&email=bbadrick%40yahoo.com&night_phone_a=671&night_phone_b=432&night_phone_c=3737&day_phone_a=888&day_phone_b=666&day_phone_c=789&address_override=0&no_shipping=0&tax_cart=0.00&item_name_1=HOT+GIRLS+SWEATER+%28SIZE%3A+XX-Large%29&item_number_1=BLACK-SWT-GRY&quantity_1=1&amount_1=50.00&item_name_2=LUCK+RELIGION+T-SHIRT+%28SIZE%3A+Small%29&item_number_2=BDREL-TSHRT&quantity_2=1&amount_2=25.00&item_name_3=LUCK+RELIGION+T-SHIRT+%28SIZE%3A+X-Large%29&item_number_3=BDREL-TSHRT&quantity_3=1&amount_3=25.00&item_name_4=HOT+GIRLS+SWEATER+%28SIZE%3A+X-Small%29&item_number_4=BLACK-SWT-GRY&quantity_4=1&amount_4=50.00&item_name_5=GOD+1ST+SWEATER+%28SIZE%3A+X-Small%29&item_number_5=GDFRST-SWT&quantity_5=1&amount_5=50.00"}{"result":"failure","messages":"
    ----
    Does anyone recogize what this jibberish may mean? I tried using a different theme to check and its not that since I get the same error message. And I tried the testing earlier in the week on using the sandbox account and it was working before. Not sure what happened.

    Has anyone had any issues with this and can recommend a solution?

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.