WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pods - Custom Content Types and Fields
[resolved] Custom Taxonomy is not working on my site (4 posts)

  1. akbradley57
    Member
    Posted 10 months ago #

    I created a custom taxonomy using the plugin and associated it with a few post types that already existed in my site. Now, when I try to view the taxonomy.php for those post types my pagination is not working. When I click the links to go to the next page I receive a Page Not Found error.

    I have deactivated and deleted the PODS plugin and my site is still broken. It was working fine until I added this plugin. Is there anything I can do to resolve this? Thanks!

    http://wordpress.org/plugins/pods/

  2. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Pods doesn't change how taxonomies work in WordPress, once you deactivate Pods, there's no way for Pods to do anything or cause any further trouble. Are you sure this isn't caused by something else?

  3. favy87
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hello, I'm the same. The pagination of taxonomies not working .... on page 2, 3, 4 ... get a 404 error

    example

    this works
    http://www.aaa.es/taxonomy/car/
    http://www.aaa.es/taxonomy/car/page/1/

    Here you get a 404 error
    http://www.aaa.es/taxonomy/car/page/2/

  4. Josh Pollock
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    @favy87 - Have you tried re-saving your permalink settings? Also have you tested if this issue is present with the default theme activated as well as with all other plugins deactivated?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic