WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom post types in 3.0 multiuser using cusom permalinks? (7 posts)

  1. atracksler
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm developing a site using the RC2 of V3.

    I'm excited about custom post types, and have been testing them out!

    I'd ideally like to use custom permalinks for the site and have been previously using this format:

    /%category%/%postname%/

    It does not seem to work, it only seems to work with the default structure.. any insight?

  2. Which 'default structure'? Ugly permalinks or the YYYY/MM/DD one?

    Also, are you using RC1 or Beta2? There is no RC2 yet.

  3. atracksler
    Member
    Posted 4 years ago #

    Sorry Beta 2...

    and yes the ugly http://domain.url/?p=123 format is the only one that works....

  4. First try RC1 :) It's newer.

    Did you update your .htaccess correctly?

    Do you have mod_rewrite enabled?

  5. atracksler
    Member
    Posted 4 years ago #

    here is my .htaccess:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

  6. You've got duplicate stuff in there.

    If you're using MultiSite, just have this:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress
  7. atracksler
    Member
    Posted 4 years ago #

    still doesnt work....

    wierd though, the page comes up when i do a search, but when i click the link i get the 404 page...

    I have a page-custompagetype.php file in my template as well....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic