WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All in One SEO Pack
custom post problem (2 posts)

  1. sam kh
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi, I use Gymbase template on my site and i have problem with SEO meta on one of my custom posts(classes).I can see the SEO meta on the post admin page but when I writing some thing there, after updating the post there are empty but I can see those meta text when I going to the posts page on my site. When I am updating the post one more time SEO meta texts are empty on the posts admin page and in the posts site page they using default setting which I set with SEO setting page(Post Title Format:%post_title% | %blog_title% and Autogenerate Descriptions: a bit av the custom posts text).
    One other problem is in the preview section of SEO meta on the these custom post admin page it shows wrong url(on of my other custom posts ulr).
    Help please :)

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. wpsmort
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi Sam,

    Are you saying that the title and description you enter into All in One SEO Pack is displayed in your source code but that when you edit a post or page the fields are wiped out? If so, can you check if you have a TinyMCE plugin installed on your site and if so then disable it. Its also possible that your theme adds TinyMCE code which you can't disable. TinyMCE code can sometimes cause the Edit Post and Edit Pages to break.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic