WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Login Problems (4 posts)

  1. mrerikmt
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to set up a custom login for my site, and every plugin that I have tried has either not worked properly or has created some sort of problem with my site.

    I am using Headway and WP Symposium

    Site is http://www.templemountaintea.com

    My host is GreenGeeks.

    I am assuming that either Headway or WP Symposium has something going on with it that interferes with the custom login, or I am having a problem with some related file in my hosting. Unfortunately I don't know how to diagnose this issue.

    Thanks in advance for any ideas.

  2. Austin Passy
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's looks to be working to me. Have you tried checking "activate" on the settings page at the top?

  3. mrerikmt
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did. In fact I'm having better luck with your plugin than any other. A few of the plugins I have tried threw my site into a bit of chaos.

    Right now my problems are minimal. I am having trouble getting the background color of the login form to respond.

    Also is there a way to change the color of the register/lost password links?

    Thanks for taking the time to answer my questions.

  4. tepelstreel
    Member
    Posted 1 year ago #

    the links are in the following classes:

    .login #nav a
    .login #backtoblog a

    I don't remember now, whether or not you should use !important to syle them.

    the background color of the loginform can be addressed through these three containers:

    #loginform
    #lostpasswordform
    #registerform

    and most probably they need that !important in your style.

    I don't know, however, whether my way is compatible with your plugin.

    Greets

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic