WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Custom Login (8 posts)

  1. chanel
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm using BM Custom Login plugin and it seems I got everything fixed other than one minor thing. The outerline of the login textarea is overlapping the background image. here's the direct link to what I'm talking about:

    http://chanellie.com/wp-admin/

    Does anyone know how and where I need to go to fix this?

  2. chanel
    Member
    Posted 5 years ago #

    ...or is this in the css? I just need proper direction. Thanks again.

  3. Saurus
    Member
    Posted 5 years ago #

    There appears to be a 30px border around the login box. Try removing that and see what happens. Caveat - I do not use widgets and never have, so I have no clue how they interact with the page code.

  4. figaro
    Member
    Posted 5 years ago #

    Look in login.css in your theme and fine the following:

    form {
    -moz-border-radius-bottomleft:11px;
    -moz-border-radius-bottomright:11px;
    -moz-border-radius-topleft:11px;
    -moz-border-radius-topright:11px;
    background:#FFFFFF none repeat scroll 0 0;
    border:1px solid #E5E5E5;
    font-weight:normal;
    margin-left:8px;
    padding:16px 16px 40px;
    }

    Remove the following line and see if that helps:

    border:1px solid #E5E5E5;

  5. chanel
    Member
    Posted 5 years ago #

    thank you so much Figaro! that worked! i was driving myself crazy all day trying to find where i need to remove that.

    Thanks for your submission as well Saurus.

  6. figaro
    Member
    Posted 5 years ago #

    You're welcome...glad you got it fixed.

  7. Josh Fialkoff
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have the same problem.
    I removed the border line, but it still shows up on the page.
    Is there a step I am missing?
    Thanks,
    Josh

  8. Josh Fialkoff
    Member
    Posted 5 years ago #

    The problem seems to be that the call to the CSS file is as follows:

    http://www.bcradvertising.com/wp-admin/css/login.css?ver=20081210

    When I remove the ?ver=20081210, the page renders correctly.

    How can I remove that ?etc call in the HTML?

    Thanks,
    Josh

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic