WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Media Widget
[resolved] Custom icons only show up on homepage (9 posts)

  1. frankokker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Goodmorning,

    I've just managed to use custom icons on my company website.
    However the icons are only showing on the homepage and not on all the other pages. What did I do wrong? or better how can I solve this.

    The widget is used in the footer.
    Website link: http://www.okker.nl

    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-media-widget/

  2. Blink Web Effects
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    They are showing up on every page on my end. Try clearing your cache and looking again.

  3. frankokker
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've solved it by replacing the default ones with my custom icons.

    Couldnt find a way with the custom option.

  4. Blink Web Effects
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's not recommended as they will be wiped out every update. It would be better to find out why the custom icons aren't working for you. I have just tested and it work's on all pages of my test site.

    Please put the custom icons back how they were originally and I will diagnose the issue. Thanks

  5. Scott Stevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Funny,

    I'm having just the opposite issue. My custom button to Houzz is showing up on all my interior pages, but not on the home page. I've added a BBB link in its appropriate spot and it is doing the same thing, plus the Facebook link that I deleted is still on the home page, but not on the interior pages.

    Your thoughts would be greatly appreciated. Here's a link to the site:
    http://www.qualitydallasremodeling.com

    Thanks,

    Scott

  6. Blink Web Effects
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It is showing up as a different instance of the widget for me. Go to your widget admin page and check to see if there is more than one active instance of the widget. You will need to apply the changes to each active instance.

  7. Scott Stevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worked like a champ! Thanks for your help!

  8. Blink Web Effects
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not a problem.

    @frankokker, let me know if you had the same issue as Scott and if it is resolved after following my advice above. Thanks

  9. frankokker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Havn't had time to check it out, since it is working for me atm. (time is money issue ;)) I will check it out when I need to update it. Thanks for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic