WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Custom Fields not working (3 posts)

  1. southcast
    Member
    Posted 3 months ago #

    I read at this page on your website, down in the VERSION-HISTORY section, of version 2.7.0 dated [02/23/2013], in the second line where you introduced a new feature like so :

    New - Ability to use "Custom Fields" %CF-CustomFieldName% in autoposter message templates.

    I autopost my posts to facebook, and I have a few custom-fields to every post. I tried to use the provided tag %CF-CustomFieldName% in my message template for one of my custom-fields called "location" so I used it as %CF-location% but that did not display anything on the autoposted post on facebook. Please let me know what I did wrong or why this would not work. Everything else is awesome.

    Nonetheless, a million thanks for such an incredible plugin.

    http://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    Please make sure that your custom field name is actually just "location". Some plugins (like Types) that help you add custom fields put some prefixes, so the actual name becomes "wpcf-location".

  3. southcast
    Member
    Posted 2 months ago #

    Yes, it works !! I checked it again and found out that in the post I was testing, the custom-field "location" was empty. I feel so silly.

    Great Great Plugin Guys. Please keep up the good work.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic