WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Fields Disappeared (6 posts)

  1. WillBoss
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi

    The 'Custom Fields' section do not appear when I add a post BUT they appear when I create a new Page. Can someone explain why this is?

    Thanks

  2. s_ha_dum
    Member
    Posted 5 years ago #

    Have you unchecked 'Custom Fields' in the Screen Options panel-- top left underneath the Username|Turbo|Logout bitt-- on the Posts page?

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-related problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  4. WillBoss
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have looked in the Screen Options panel but 'Custom Fields' isnt listed! I also disabled all plugins and it still doesnt appear. Like I said the custome fields do appear when i post a Page.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Did you try the other 2 options I suggested?

  6. WillBoss
    Member
    Posted 5 years ago #

    Bingo! Removed the inactive plugins and the Custom Fields appeared again! Many Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic