WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Field Templates with home.php (1 post)

  1. rssolo23
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm trying to add custom fields to home.php but somehow it doesn't allow me to use them on that specific page.

    Here's the URL of the website: http://www.haciendadevega.com/wip/

    Here's snippets of what I have on home.php that may be relevant to the issue:

    <div class="three-content homepage">
            	<h1>The Blurb</h1>
            <?php query_posts('posts_per_page=3'); ?>
                <ul class="recent">
    
                <?php if (have_posts()) : ?>
    				<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    	            <li>
                    	<h2><?php the_title(); ?></h2>
    
                          <?php the_excerpt(); ?>
    
                    	<div class="more">
                        	<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="Read the rest of <?php the_title(); ?>">Read More</a>
                        </div>
                    </li>
    
    				<?php endwhile; ?>
                <?php endif; ?>
    
                </ul>
    
            </div>
    <div class="three-content homepage" style="height:350px;">
            	<h1>News & Events</h1>
    
                <ul class="recentNews">
    	            <li>
                    	<img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/icons/<?php echo get_post_meta($post->ID, 'Icon 1', true) ?>.png" border="0" width="48" height="48" alt="" class="fltlt" />
                    	<h2><?php echo get_post_meta($post->ID, 'Heading 1', true) ?></h2>
    					<p>
                          <?php echo get_post_meta($post->ID, 'Text 1', true) ?>
                        </p>
                    </li>
    	            <li>
                    	<img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/icons/<?php echo get_post_meta($post->ID, 'Icon 2', true) ?>.png" border="0" width="48" height="48" alt="" class="fltlt" />
                    	<h2><?php echo get_post_meta($post->ID, 'Heading 2', true) ?></h2>
    					<p>
                          <?php echo get_post_meta($post->ID, 'Text 2', true) ?>
                        </p>
                    </li>
    	            <li>
                    	<img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/icons/<?php echo get_post_meta($post->ID, 'Icon 3', true) ?>.png" border="0" width="48" height="48" alt="" class="fltlt" />
                    	<h2><?php echo get_post_meta($post->ID, 'Heading 3', true) ?></h2>
    					<p>
                          <?php echo get_post_meta($post->ID, 'Text 3', true) ?>
                        </p>
                    </li>
    	            <li>
                    	<img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/icons/<?php echo get_post_meta($post->ID, 'Icon 4', true) ?>.png" border="0" width="48" height="48" alt="" class="fltlt" />
                    	<h2><?php echo get_post_meta($post->ID, 'Heading 4', true) ?></h2>
    					<p>
                          <?php echo get_post_meta($post->ID, 'Text 4', true) ?>
                        </p>
                    </li>
                </ul>
    
            </div>

    I'm not exactly sure what's going wrong... any help would be VERY appreciated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic